• Witgoed Reparatie
  • Witgoed reparatie
Wasmachines
Vaatwassers
Wasdrogers

Problemen oplossen - Wasdroger

Wasdroger droogt niet goed
Het kan voorkomen dat uw wasdroger niet goed droogt. Hieronder vindt men voor twee belangrijke merken de mogelijke oplossing:

Ga eerst even na of uw filters goed schoon zijn. Bosch heeft er vaak een in de deuropening en in de deur. Bij een oud of nieuw model is dit nog wel eens verschillend. Haal de filters eruit en kijk of ze goed schoon zijn. U kunt ze tegen het licht houden, vaak kunt u dan goed zien of ze vies zijn. Als dit het geval is, maak ze dan onder de kraan schoon. Een luchtafvoerdroger heeft ook een slang naar buiten. Kijk even of de slang goed schoon is. En het gat waar de slang op aangesloten zit, is deze ook schoon? Als u dit gedaan heeft kunt u de wasdroger even testen. Werkt hij niet, dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard is de uitvoering op eigen risico. Twijfelt u over het probleem of over de uitvoering, neem dan contact met ons op. Dan komt er een ervaren monteur bij u langs.
Bij een wasdroger is het belangrijk dat u de filters goed schoon houdt. Vaak heeft de Aeg er een in de deuropening. Ook zit er één in de deur. Kijk even in het licht of ze goed schoon zijn. Als ze niet goed schoon zijn, maak ze dan goed schoon onder de kraan. Een condensdroger heeft ook nog een condenser. Bij Aeg zit deze op verschillende plekken. Dit is afhankelijk van of het een oud of nieuw model is. Wat zeker is, is dat hij onder in de machine, of links, of rechts zit. Er zit vaak een klapkapje voor; maak deze los en haal de condenser eruit. Maak de condenser goed schoon. Plaats hem weer terug en test de machine uit. Werkt hij nog niet goed, dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard is de uitvoering op eigen risico. Twijfelt u over het probleem of over de uitvoering, neem dan contact met ons op. Dan komt er een ervaren monteur bij u langs.
Koelkasten
Kookplaten
Magnetrons