• Witgoed Reparatie
  • Witgoed reparatie
Wasmachines
Vaatwassers
Wasdrogers

Problemen oplossen - Vaatwasser

Vaatwasser pompt niet goed af
Het kan voorkomen dat uw vaatwasser niet goed afpompt. Hieronder vindt men voor twee belangrijke merken de mogelijke oplossing:

Binnen in de vaatwasser zit het filter. Draai deze los en haal het filter eruit. Maak het filter goed schoon. Om bij de vin van de pomp te komen zijn er meer mogelijkheden. Soms zit hij met een schroefje vast, maar hij kan ook geklikt zijn. Bij een oud model kun je er vanuit het filterhuis niet bij. Kunt u bij uw model er wel bij, kijk dan of de vin vast zit. Zo ja, maak hem dan los. Als u dit gedaan heeft, test de vaatwasser dan uit. Werkt hij niet, dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard is de uitvoering op eigen risico. Twijfelt u over het probleem of over de uitvoering, neem dan contact met ons op. Dan komt er een ervaren monteur bij u langs.
Draai het filter eruit en maak deze goed schoon. Vaak kunt u bij een Aeg niet bij de vin van de pomp. Dan moet de vaatwasser uit elkaar. Heeft u het filter schoongemaakt, test de vaatwasser dan uit. Werkt hij niet, dan kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag. Uiteraard is de uitvoering op eigen risico. Twijfelt u over het probleem of over de uitvoering, neem dan contact met ons op. Dan komt er een ervaren monteur bij u langs.
Koelkasten
Kookplaten
Magnetrons